Amenzile pe linie de mediu nu se prea aplica in Timisoara

  0
  380
  Veterinarii au verificat condi?iile de bun?stare ?i transport a animalelor in cospodariile populatiei
  Veterinarii au verificat condiţiile de bunăstare şi transport a animalelor in cospodariile populatiei
  Amenzile pe linie de mediu nu se prea aplica in Timisoara

  Desfasurand o actiune pe linie de mediu, oamenii legii au identificat un timisorean care, fara a se sinchisi de normele legislative, crestea animale intr-un grajd situat in zona Ronat. Ion I. a fost sanctionat de Garda de Mediu cu 7.500 de lei pentru ca s-a constatat ca a evacuat in strada, necontrolat, dejectiile si apa provenite de la grajdul propriu, in care crestea cai si porci.

  Totodata, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 400 de lei pentru nerespectarea normelor de igiena privind intretinerea adaposturilor pentru animale, iar Directia Politiei Locale Timisoara l-a sanctionat pe barbat cu .1500 de lei, pentru cresterea animalelor in alte zone decat cele prevazute de lege.

  In urma actiunii, i s-a pus in vedere proprietarului fermei ca pana in luna octombrie a acestui an sa evacueze animalele de la adresa respectiva. Exemplul acestui timisorean nu este singular.

  In Timisoara mai exista localnici (in special in zonele de case din municipiu) care, prin activitatea pe care o desfasoara, nu respecta normele privind protectia mediului afectand sanatatea celor din jur, insa autoritatile locale nu au luat nici o masura concreta pentru sanctionarea lor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.