Andreea Raicu, pictorial intr-o rezervatie de elefanti

  Andreea Raicu, pictorial intr-o rezervatie de elefanti

  Vedeta a continuat aventurile prin Thailanda, participand la un shooting impresionant intr-o rezervatie de elefanti.

  Andreea Raicu se afla intr-o minunata excursie in Thailanda, pentru realizarea unor sedinte foto. Vedeta s-a declarat in repetate randuri de-a dreptul indragostita de aceasta tara, iar ultima experienta, intr-o rezervatie de elefanti, i-a intarit sentimentele.

  „Cinci ore incredibil de frumoase si relaxante! Am fost intr-o rezervatie de elefanti unde aveam planificata jumatate de zi de shooting. A trebuit sa ne organizam in functie de programul elefantilor care nu puteau fi scosi din programul lor zilnic: multe mese pe zi, plimbari, spalat, joaca si iar mese. E o rezervatie in care sunt adusi (practic cumparati) elefantii bolnavi chinuiti in continuare in diverse activitati de la plimbari cu elefantii care sunt legati cu lanturi pana la cei care transporta diverse. Pretul libertatii platit de aceasta fundatie variaza intre 2000-10000 bath ( 50-250 euro), in functie de varsta si alte caracteristici.
  Sunt adusi aici, tratati si lasati sa traiasca linistiti pana la finalul vietii, cand sunt ingropati exact in locul in care au murit. Traditia spune ca sufletul acolo vrea sa poposeasca. In alte rezervatii, elefantii sunt dresati, folositi la plimbarea turistilor sau diverse alte activitati. Aici ei traiesc exact asa cum vor, fara sa fie deranjati in vreun fel. Elefantii adusi aici sufera de multe: sunt orbi, au diverse handicapuri, traumatisme, boli mintale… angajatii sunt de o blandete fantastica. Nici nu ai cum sa fii altfel cand esti langa elefantii care sunt incredibil de afectuoasi si draguti.
  Aici voluntarii au un rol foarte important. Trec cel putin 70 pe saptamana care vin sa aiba grija de elefanti. Ii hranesc, ii ingrijesc, ii spala si se joaca cu ei. Asta am facut si noi dupa ce am terminat pozele. A fost incredibil. Mi-ar fi placut sa fi stat mai mult”, a scris Andreea Raicu pe blogul sau.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *