Aradenii au ocazia sa scape de rable si anul viitor, incepand cu luna februarie

  0
  367
  Arădenii au renunţat la maşinile vechi şi în acest an
  Aradenii au renuntat la masinile vechi si in acest an
  Aradenii au renuntat la masinile vechi si in acest an
  Aradenii au renuntat la masinile vechi si in acest an

  Reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Arad (APM) anunta aradenii ca va continua programul de reinnoire al parcului auto si anul viitor. Dana Danoiu, directorul Agentiei spune ca in acest an programul a avut un mare succes.

  „Datorita faptului ca in acest an programul Rabla s-a bucurat de un real succes, Ministerul Mediului a anuntat continuarea lui si in 2011. Inca se poarta discutii pentru a stabili varianta in care acesta se va desfasura”, spune Dana Danoiu. Noul program va incepe cu data de 1 februarie 2011.

  In momentul de fata sunt luate in calcul doua variante pentru programul Rabla din 2011. Ori  ramane actuala forma, cu trei vouchere in valoare de 3.800 de lei fiecare, ori se vor acorda patru vouchere in valoare de 3.000 de lei fiecare.

  In acest an in judetului Arad au fost distribuite 3.644 de tichete valorice, dintre care 3.600 pentru persoane fizice si 44 pentru persoane juridice.

  „Termenul programului a fost prelungit pana in data de 31 ianuarie 2011, deoarece pe piata mai exista, tichete valorice neutilizate” mai spune directorul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.