Asociatia ADOR declara luna iunie – Luna Prieteniei

0
978
Asociatia ADOR declara luna iunie - Luna Prieteniei
Asociatia ADOR declara luna iunie - Luna Prieteniei

Asociatia Pentru Protectia Animalelor „ADOR”, declara luna iunie – Luna Prieteniei. Dorim sa readucem in atentia botosanenilor frumusetea legaturilor care se formeaza intre om si caine, caracterizate prin devotament, iubire si prietenie. Pentru a intari asadar aceste legaturi si pentru a arata inca o data ce sunt de fapt cateii: prieteni adevatrati care merita iubirea si dedicatia noastra, si nu dusmani feroce ce trebuiesc haituiti, Ador organizeaza in Botosani o serie de evenimente menite sa apropie iubitorii de animale si sa aduca bucurie in randul celor ce iubesc cateii.

„Ador si copiii” – 4 iunie, parcul „Mihai Eminescu Botosani”

Va invitam sa sarbatoriti impreuna cu noi ziua copilului! Va asteptam cu: picturi pe fata pentru copii, fotografii, spectacol de papusi toate in prezenta unei mascote ce va anima atmosfera pentru copii. Mentionam de asemenea ca in cadrul acestui eveniment iubitorii de animale vor putea face donatii in bani, hrana pentru animale sau obiecte pentru acestea (zgarzi, castronele, lese, etc)

Piesa de teatru „Opera de trei parale” – 8 iunie, Teatrul „Mihai Eminescu” Botosani

Piesa de teatru jucata in scop caritabil de Trupa „Drama”. Fondurile stranse vor fi donate Asociatiei Ador.

„Picnic cu prietenii” – 18 iunie, Zona Cornisa, Botosani – In parteneriat cu Crucea Rosie

Va asteptam cu mic si mare, cu cateii din dotare, oferindu-va consultatii si sfarturi gratuite ale medicilor veterinari si ai partenerilor de la Crucea Rosie Botosani. Veniti cu patura si mingea, dar si pregatiti sa ascultati un concert folk de exceptie. Vom sustine campanii de promovare a sterilizarii cateilor cu stapan din orasul Botosani si de educare a populatiei in scopul strangerii fecalelor cateilor si pastrarii curateniei orasului. Mentionam de asemenea ca scopul acestui eveniment este de a oferi iubitorilor de animale oportunitatea de a se intalni si a se cunoaste.

„Concurs de frumusete canina” – 25 iunie, Parcul „Mihai Eminescu”, Botosani

Vom organiza un concurs de frumusete canina pe doua sectiuni: catei de rasa si catei de rasa comuna.

Cateii participanti la concurs vor fi cateii din orasul Botosani, inscrisi in concurs de catre stapanii lor. Mentionam de asemenea ca scopul acestui eveniment este de a promova adoptiile cateilor comunitari din orasul Botosani.

Pentru inscrieri va rugam scrieti-ne la: [email protected]

Va asteptam pe toti iubitorii de animale la fiecare din acest eveniment, mentionand ca la toate se vor strange de la cei care doresc sa ne ajute donatii de orice fel (bani, hrana pentru catei si pisici, obiecte pentru catei). In plus, va asteptam cu catei de toata frumusetea oferiti spre adoptie de Asociatia Ador. Va asteptam cu mare drag!

Solicitam pe aceasta cale tuturor celor care doresc sa ne promoveze sau sa ne sponsorizeze sa ne contacteze la [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.