Cineva „abia asteapta” ca oamenii sa aiba cancer. Cine si de ce

0
404
4 februarie - Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului
Cineva "abia asteapta" ca oamenii sa aiba cancer. Cine si de ce

Este intr-adevar cinic sa crezi ca cineva isi poate dori ca un om sa fie bolnav. Cu atat mai mult de o boala care are cel mai adesea un final tragic. Si cu toate acestea, cancerul este o zona de investitii foarte importanta. De fapt, cea mai importanta daca privim graficul de mai jos.

Pentru cine?

In urmatorii 3 ani, companiile farmaceutice vor vedea 50 de miliarde de dolari ducandu-se pe Apa Sambetei din cauza pierderii protectiei patentelor.

„Disperate sa caute noi venituri, companiie pariaza puternic pe cancer, o mare oportunitate de afaceri”, scriu cei de la The Economist, care arata ca peste tot in lume, tratamentul impotriva cancerului este deocamdata total inadecvat, ceea ce-i face pe cei din companiile farmaceutice sa investeasca masiv aici.

Cati bani?

Si pentru ca vorbim de investitii, putem sa vorbim despre o „piata”. In 2010, America a cheltuit 125 de miliarde de dolari pentru tratamentul impotriva cancerului. In 2020, aceasta cifra va ajunge la 207 miliarde de dolari, conform National Institutes of Health, citat de The Economist, al carui grafic de mai jos demonstreaza faptul ca boala cancerului este prioritatea numarul 1 a companiilor farmaceutice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.