Asociatia Brasovul Pedaleaza continua seria de evenimente dedicate promovarii mersului pe bicicleta in judetul Brasov

  Asociatia Brasovul Pedaleaza continua seria de evenimente dedicate promovarii mersului pe bicicleta in judetul Brasov

  Asociatia Brasovul Pedaleaza continua seria de evenimente dedicate promovarii mersului pe bicicleta in judetul Brasov. Dorim ca prin evenimentele noastre, fie ele pentru promovarea ciclo-turismului sau pur si simplu pentru incurajarea mersului pe bicicleta, sa schimbam mentalitatea atat de prezenta la romani, si anume aceea ca masina este mijlocul ideal de transport in oras. Vrem sa incurajam brasovenii sa mearga pe biciclete la servici, la cumparaturi, la treburile zilnice si mai ales in scop de agrement.

  Astfel, invitam toti brasovenii interesati de acest subiect sa participe la o dezbatere pe tema ”Cum ii convingem pe brasoveni sa foloseasca mai des bicicleta?”. Dezbaterea va avea loc maine, 5 aprilie 2012 la ora 18:30 la
  Centrul Cultural Reduta – strada Apollonia Hirscher nr.8, etajul 2, in Sala de Consiliu. Intrarea este libera. Se va discuta despre problemele de zi cu zi pe care le intampina biciclistii in judet, despre idei si propuneri de promovare a mersului pe bicicleta in Brasov. Dorim ca si presa dar si reprezentanti ai autoritatilor locale sau judetene sa participe la dezbatere, pentru a putea aduce la cunostinta brasovenilor ceea ce se discuta. Dorim ca si pe viitor sa organizam asemenea intalniri, in speranta ca cineva, candva, isi va da seama ca un nivel de trai mai bun si un stil de viata mai sanatos poate fi atins numai prin adoptarea unor masuri ecologice, economice, asa cum este promovarea intensiva a mersului pe biciclete in orase.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *