Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural promoveaza “Vacanta la tara”

  Programul "Vacan?e la ?ar?", acelea?i pre?uri ca acum doi ani
  Vacanta la tara, o alternativa

  Cea de a-XIX-a editie a Programului Special “Vacante la tara”, ce se va desfasura pana pe 15 iunie 2012, va oferi turistilor sejururi de cinci nopti la preturi speciale. Programul a fost deja lansat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania la care sunt afiliati si numerosi agenti economici de profil din judetul nostru.

  Destinatarii programului pot fi toate categoriile de turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si, nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta.

  Pachetul de cazare aferent Programului special “Vacante la tara” ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/ persoana. Pentru pensiunile de 3 si 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preturi de 195 lei/persoana.

  In acest tarif sunt incluse cinci nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica.

  Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.

  Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt: Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *