Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Alba – Transilvania

Germania: cultivatorii nu tin pasul cu cererea de produse ecologice
Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Alba – Transilvania

Ieri, la sediul Consiliului Judetean Alba a avut loc adunarea constitutiva a „Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Alba – Transilvania”.

Aceasta asociatie urmeaza sa activeze pentru sustinerea producatorilor de produse traditionale si ecologice, in vederea asigurarii calitatii, organizarii si promovarii de activitati, programe si actiuni menite a reprezenta interesele acestora.

Au participat la intalnire 17 producatori de produse traditionale si ecologice din judet, atestati de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, specialisti in dezvoltare rurala si reprezentanti ai institutiilor cu atributii in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale.
„Este foarte important ca producatorii sa se asocieze si sa poata sa isi organizeze mai bine activitatea si sa isi apere mai bine drepturile. Noi, CJ le oferim tot sprijinul nostru si toata experienta noastra pentru a-i ajuta sa se dezvolte. CJ Alba mai este membru si in alte asociatii ale producatorilor din Alba, ajutand, in mod constant, la dezvoltarea intreprinzatorilor din mediul agricol”, a declarat Ion Dumitrel, presedintele CJ Alba.
Reuniunea de ieri a constituit un foarte bun cadru de discutii, permitand tuturor celor vizati de aceasta problematica sa-si spuna parerea si sa gaseasca solutii comune pentru promovarea produselor traditionale si ecologice. Producatorii atestati au fost invitati sa devina membri fondatori ai Asociatiei, s-a ales comitetul director al asociatiei si s-a hotarat realizarea tuturor actiunilor necesare pentru inregistrarea oficiala a acesteia, in cel mai scurt timp posibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *