Bicicleta electrica o alternativa a bicicletelor traditionale

  Bicicleta electrica o alternativa a bicicletelor traditionale
  Bicicleta electrica o alternativa a bicicletelor traditionale
  Bicicleta electrica o alternativa a bicicletelor traditionale

  O bicicleta poate fi definita in general ca fiind un vehicul rutier cu doua roti asezate in linie una in spatele celeilalte, pus in miscare prin intermediul a doua pedale actionate cu picioarele si sunt folosite atat ca mijloc de transport cat si ca mod de recreatie.

  Pornind de la modul traditional de utilizare a aparut nevoia de deplasare mai rapida si bicicletelor l-au fost adaugate motoare. Astfel, s-a ajuns si la inventarea bicicletei cu motor electric, model care castiga tot mai mult teren in ultima perioada, atat prin performantele deosebite cat si prin avantajele fata de bicicletele obisnuite.

  Prestigiosul producator german de biciclete HAIBIKE, continua si in 2015 traditia, ramanand al doilea an consecutiv cel mai mare producator mondial de biciclete electrice de nivel mediu si premium. Aceste biciclete sunt importate si distribuite in Romania de Perfectbike

  Pretul acestor biciclete nu este foarte mic dar in favoarea lor sunt alte elemente care te pot convinge sa alegi o bicicleta electrica:
  – viteza mai mare, constanta, motorul asistand pana la 25 km/h iar cele din gama race pana la 45 km/h. Practic viteza mare cu efort minim indiferent de panta. Pentru cei care merg la costum la serviciu este un avantaj major
  – autonomie mare, pana la 160 km
  – motorul electric este un bun prieten al mediului inconjurator si adauga o greutate intre 2,5 si 4 kg in functie de model.
  – se incarca rapid la priza normala in aproximativ 3,5 ore si nu este necesara inlaturarea motorului de pe bicicleta
  – au asistenta la urcare, in sensul ca daca impingi bicicleta, motorul iti da un impuls de pana la 4 km/h
  – display-ul de pe modelele premium au GPS incorporat si USB pentru incarcarea telefonului
  Dispaly bicicleta electrica cu GPS incorporta

  Astfel, in 2015, HAIBIKE isi mareste gama de motoare utilizate pe modelele sale aducand in prim plan producatorul japonez YAMAHA alaturi de deja consacratul BOSCH. Astfel, motoarele Yamaha sunt regasite pe modelele SDURO, in timp ce motoarele Bosch vor fi prezente in continuare pe modelele XDURO. In plus display-urile utilizate cu modelele Bosch vin, la gama premium, cu GPS incorporat.

  Tot anul viitor, HAIBIKE a pregatit primul FAT-BIKE electric, respectiv, XDURO FatSix, care desi nu are un pret prea mic, poate reprezenta o alegere pentru acei care vor sa fie diferiti. Acest model a fost prezentat prima oara la Interbike, cea mai mare expozitie de biciclete din Statele Unite, ce a avut loc la Las Vegas. De altfel Haibike a avut un succes atat de mare cu toate modelele electrice, incat a castigat la Interbike premiul pentru cele mai bune biciclete electrice.

  In videoclipul de mai jos puteti viziona noile modele de munte, biciclete pe care le puteti gasi la Perfectbike

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *