BMW pregateste o serie de vehicule nepoluante, de oras, reunite sub marca MINI

  0
  303

  Marca MINI, care face parte din grupul BMW, intentioneaza sa produca mai multe masini de oras.
  masini ecologice
  Primul model care va fi lansat este un vehicul in totalitate electric, cu zero emisii, informeaza worldcarfans.com citand autoexpress.co.uk. Sa nu uitam ca exista deja MINI E, un automobil in totalitate electric. Nu exista detalii foarte clare insa se vehiculeaza informatia ca prima masina din seria de vehicule urbane reunite sub marca MINI va fi dezvoltata in colaborare cu Fiat.

  Vor fi disponibile atat versiuni pe benzina cat si unele hibride, cu motoare electrice si unele pe benzina montate in spate. Este posibil ca variantele in totalitate electrice sa dispuna de acumulatori montati sub cabina, propulsia fiind asigurata de motoare electrice amplasate la fiecare roata.

  Debutul primului model este programat a avea loc in 2011, BMW grabindu-se sa-si ajunga din urma competitorii, reprezentati de VW Up!, ca si de o intreaga familie de vehicule electrice care vor sosi de la Renault.

  Conceptul MINI, din seria de vehicule de oras, ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc in acest an.

  Sursa: Antena 3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.