Brasov: „Rabla” a creat isterie printre brasoveni

Zeci de brasoveni asteptau in aceasta dimineata la portile Remat pentru a-si preda masinile vechi prin Programul „Rabla”. Mai mult, dupa ce firma a epuizat ieri cele 100 de cupoane alocate in prima faza de Administratia Fondului de Mediu (AFM), de astazi au inceput sa se fac liste de asteptare.isterie Brasov

Seful departamentului comercial al Remat, Bogdan Spirea ne-a spus ca: „Astazi avem un coleg la Bucuresti, pentru a obtine noi vouchere. Primele le-am terminat marti, dupa cateva ore. Din pacate, AFM elibereaza doar cate 100 de cupoane odata, asa ca abia maine vom putea relua activitatea de preluare a masinilor”.

Intre timp, in fata Remat, zeci de brasoveni asteapta sa intre in posesia cupoanelor. Mircea Pacurar este nemultumit de faptul ca, desi aseara si-a „lasat masina la rand”, in aceasta dimineata au inceput sa se faca liste de asteptare, iar el nu se afla printre primii inscrisi. Altii sunt nostalgici dupa harburi. „Cat am muncit eu cu masina asta. Este din 1989, dar nu mi-a facut probleme”, spune Stanciu Albu.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *