Brasov: au impuscat ursul criminal

0
337

Dupa aproape doua luni de cand o ursoaica a mancat partial un tanar pe o alee din apropierea muntelui Tampa din Brasov, autoritatile au primit confirmarea ca au impuscat ursul vinovat.
urs criminal
Pentru siguranta, mostre din blana si din ghearele ursului au fost luate de catre angajatii Directiei Sanitar-Veterinare Brasov si de cei ai Serviciului de Criminalistica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov. Probele preluate de criminalistii brasoveni au fost duse la Bucuresti, la Institutul „Mina Minovici” si la „Antipa”, iar de acolo au fost trimise in Cehia. Raspunsul scris inca nu a venit.

„Avem confirmarea verbala ca ursul impuscat de vanatorii brasoveni e cel vinovat. Analizele au ajuns la un laborator din Praga, nu am primit inca un raspuns in scris, dar e sigur. Hartiile merg mai greu”, a precizat purta- torul de cuvant al IPJ Brasov, Liviu Naghi. Nesiguranta cu privire la identitatea ursului a venit dupa autopsie, cand in stomacul acestuia nu s-au gasit urme de tesut uman, cu toate ca mancase cateva bucati din victima sa, ci doar urme de papa- die.

„N-aveam cum sa gasim, carnea se digera in cateva ore, noi l-am impuscat la 24 de ore dupa incident”, a spus seful vanatorilor brasoveni, Nelu Petre Noaghea.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.