Bucovina, Horezu si Delta, trei stele in Ghidul Verde Michelin

  0
  485
  Bucovina, Horezu si Delta, trei stele in Ghidul Verde Michelin
  Bucovina, Horezu si Delta, trei stele in Ghidul Verde Michelin

  Opt situri turistice romanesti au fost desemnate cu cea mai inalta distinctie a Ghidului Verde Michelin – trei stele (de vizitat neaparat).

  Horezu, trei stele in ghidul verde Michelin
  Michelin si Meteor Press au lansat miercuri, 25 mai, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, versiunea in limba romana a Ghidului Verde Michelin pentru Romania.

  Opt situri turistice romanesti au fost desemnate cu cea mai inalta distinctie a Ghidului Verde Michelin – trei stele (de vizitat neaparat): manastirile din Bucovina, Maramuresul, Dragomirna, Sibiul, Transfagarasanul, Horezu, Prejmerul si Delta Dunarii. In afara de Bucuresti, numeroase orase si sate, dar si monumente si muzee, au fost desemnate cu doua stele (merita o oprire) sau cu o stea (sunt interesante).

  „Dupa ce au petrecut o multime de timp invatand si scriind despre Romania, descoperind ca aceasta este intr-adevar o destinatie minunata, scriitorii nostri au fost dornici de a le oferi cititorilor aceasta colectie cu cele mai interesante lucruri de vazut si facut in Romania. Ne dorim ca Ghidul Verde Michelin pentru Romania sa-i ajute pe romani sa-si redescopere tara” a declarat Eric Faidy, Presedinte Michelin Romania si Balcani.

  Ghidul Verde Michelin pentru Romania are 368 de pagini si include 22 de harti, aproximativ 600 de adrese (din care 400 cu locuri de cazare si restaurante) si 160 de fotografii.

  Autorii au adaugat, de asemenea, si activitati pentru familii si un program de evenimente populare cum ar fi Festivalul Calusarilor, Festivalul Medieval de Arta si evenimentul de Celebrare a Berii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.