Bucuresti: A aparut programul Rabla pentru biciclete

0
739

Oferta este valabila pe perioada sezonului rece, pana la inceputul lunii martie, cel mai devreme, si se aplica pentru toate tipurile de biciclete.programul Rabla biciclete

In vreme de criza, fiecare comerciant incearca sa-si vanda marfa prin orice metoda.

Proprietarul unui magazin de biciclete de la intersectia strazilor Berzei cu Mircea Vulcanescu a gasit o cale originala de a-si atrage clientii – prin folosirea programul „Rabla”. Acesta se aplica la fel ca pentru masini: aduci o bicicleta veche si primesti reducere de 20% din pretul uneia noi.

Oferta a inceput sa fie pusa in practica in urma cu o luna si este valabila pe perioada iernii. Schimbul se aplica pentru acelasi tip de bicicleta. De exemplu, daca clientul vine la magazin cu o bicicleta veche de oras, va putea beneficia de reducere tot pentru o bicicleta de oras. Marimea vehiculului pe doua roti nou nu trebuie, totusi, sa fie aceeasi ca la cel vechi.

De oferta poate beneficia oricine, doar cu buletinul. Singura conditie este ca bicicleta sa nu fie intr-o stare foarte proasta: sa nu ii lipseasca piese si sa nu fie foarte stricata, astfel incat sa poata fi pusa din nou „pe picioare”.

Cinci „rable” stranse in noiembrie
Luna trecuta, au fost stranse cinci biciclete. „Speram ca programul sa mearga mai bine in lunile urmatoare. Lumea de-abia acum afla despre acest program si mai dureaza ceva timp pana se hotaraste sa o cumpere”, spune Vlad Oraseanu, proprietarul magazinului „Doua roti”, care a avut ideea inedita.

Vehiculele pe doua roti aduse de cumparatori sunt puse „pe picioare” la atelierul din spatele magazinului si sunt donate scolilor ajutatoare.

Oferta este valabila cel putin pana la inceputul lunii martie, deoarece in sezonul rece sunt mai putine cereri de biciclete si lucratorii au mai mult timp sa se ocupe de refacerea celor vechi.

„Nu avem destul spatiu de depozitare in magazinul nostru pentru toate bicicletele pe care le primim. Este greu sa le tinem aici pentru mult timp”, subliniaza Vlad Oraseanu. El este din Oradea, unde mai are doua magazine unde aplica aceeasi oferta.

Biciclete de la 130 de euro
Pretul bicicletelor variaza intre 130 de euro si 6.500 de euro. Cei interesati pot sa gaseasca aici toate tipurile de biciclete – de la biciclete de oras si BMX-uri, la biciclete de dirt jumping si cursiere.

„Mi se pare o oferta foarte buna. Ma bucur ca patronii se adapteaza perioadei de criza si vin cu diferite oferte pentru cumparatori. Cred ca o sa-mi cumpar o bicicleta, mai ales ca am o semicursiera acasa pe care n-am mai folosit-o de mult timp. As putea sa o dau la schimb”, spune Marius, in varsta de 35 de ani, din Bucuresti, care a intrat in magazin pentru a cerceta oferta.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.