Calitatea apelor uzate din Braila, luata la verificat

Agentia pentru Protectia Mediului Braila a primit rezultatele automonitorizarii calitatii apelor uzate pe luna martie 2008 de la SC „Aker Braila” SA, Compania de Utilitati Publice Dunarea – Braila, SC „Termoelectrica” SA, SC „Celhart Donaris” SA, SC „Ceprohart” SA, Consiliul Local Ianca – Directia serviciilor publice, SC „Bona Avis” SRL, SC „Judeteana de Apa” SA – Braila, SC „Promex” SA – Braila, SC „Marex” SA – Braila si SC „Vegetal Trading” SRL – Braila

Fata de concentratiile maxime admise de Normativele si actele de reglementare existente au inregistrat depasiri ale indicatorilor monitorizati Consiliul Local Ianca- Directia serviciilor publice, la indicatorii suspensii, substante extractibile si SC „Bona Avis” SRL care a depasit limitele admise la indicatorii substante extractibile si materii in suspensie. Depasirile constatate au rezultat din buletinele de analiza transmise la APM Braila.

In schimb, in luna martie 2008, laboratorul A.P.M Braila nu a efectuat analize fizico-chimice la unitati care prezinta impact asupra apelor de suprafata.

in programul de monitorizare din aceasta luna au fost planificati 21 de agenti economici a caror ape rezultate din procesul tehnologic sunt deversate in canalizarea orasului. Datorita unor lucrari de reparatii, doi dintre agentii economici planificati nu au putut fi monitorizati, activitatea fiind intrerupta temporar (SC Termoelectrica SA si SC Fanyon SRL Braila). Fata de concentratiile maxime admise de Normativele si actele de reglementare existente nu s-au inregistrat depasiri la indicatori monitorizati. (A.B.)

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente