Camere de filmat si disponibilizari la UEG Mediu

0
441

Noul director al depozitului ecologic UEG Mediu din Targu-Jiu, Luis Popa, a decis montarea a inca trei camere de supraveghere la depozit. Tot camere de filmat sunt montate in aceasta perioada si pe masinile Polaris Targu-Jiu, pentru supravegherea ridicarii deseurilor din municipiu.

Depozitul UEG Mediu a trecut in urma cu o luna de zile in administratia societatii Polaris M Holding Targu-Jiu, condusa la nivel local de Luis Popa, care a fost numit si director al depozitului ecologic. „Depozitul are estimata o durata de patruzeci de ani de zile si acum munca ni s-a ingreunat deoarece trebuie sa facem deplasari in judet spre a discuta cu primarii posibilitatile colectarii si aducerii deseurilor din localitati la depozitul din Targu-Jiu”, a declarat Luis Popa. Tot acesta a luat decizia de a adauga alte trei camere de supraveghere a depozitului ecologic, pe langa cele patru deja existente: „Mai avem nevoie de aceste camere deoarece vrem sa fie mai bine supravegheat, iar firma Polaris isi va muta masinile acolo”.

Camere si pentru masini

In urma cu cateva luni, conducerea Polaris Targu-Jiu a luat decizia montarii unui sistem de supraveghere pe fiecare masina dintre cele sapte din dotare care colecteaza si transporta deseurile din municipiu. Sistemul consta din patru camere de supraveghere care sunt montate una in cabina soferului, doua in stanga si dreapta masinii, si inca una in spatele acesteia, unde se compacteaza deseurile menajere. Directorul societatii a declarat faptul ca sistemul este conectat la internet, iar aceste camere, la randul lor sunt conectate la hard-disk, care va avea astfel posibilitatea sa inregistreze 24 de ore pe zi.

Un astfel de sistem a fost deja montat pe una dintre masini care actioneaza in zonele Debarcader, Ecaterina Teodoroiu si Obreja. „Pana vineri vom monta un alt sistem pe o a doua masina care deserveste ridicarea gunoaielor din zonele 9 Mai, 23 August, Teilor, Plopilor, fiecare sistem costand putin peste doua mii de lei”, a precizat Luis Popa. Cel de-al doilea sistem trebuia sa fie montat acum circa doua luni de zile insa societatea a stat mai prost cu incasarile si nu au fost bani, directorul Polaris Targu-Jiu estimand ca pana la finele lunii decembrie, o a treia masina din dotare va fi montata cu sistemul de supraveghere.

Restructurari la UEG Mediu

Noua conducere a UEG Mediu spune ca exista posibilitatea unor disponibilizari in cadrul depozitului. Inainte de a fi preluat de catre Polaris, depozitul avea un numar de 16 angajati, insa acum s-a ajuns la 26, Luis Popa spunand ca in urmatoarea perioada se va face o selectie a personalului care ramane si care pleaca.

Angajatii societatii Polaris ridica lunar din municipiul Targu-Jiu pe timp de iarna circa doua mii de tone de resturi menajere, iar in perioadele calde, cantitatile ajung si la peste trei mii de tone.

„Pe perioada verii am obisnuit sa marim ritmul de ridicare al gunoaielor din zona blocurilor. Astfel, daca in mod normal, se ridica gunoiul de trei ori pe zi, vara facem acest lucru de cinci ori”, a mentionat directorul Polaris Targu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.