Camile, girafe si ponei in parcurile din Capitala

0
332

Primul Festival International de Arta a Circului transforma orasul, pentru 12 zile, in centru al distractiei

Parada celor cinci circuri, desfasurata sambata in cartierele Drumul Taberei, Stefan cel Mare si Titan, a deschis seria spectacolelor care vor incepe maine.

Camile, girafe, lame si ponei au defilat weekendul acesta pe bulevardele Camil Ressu, Stefan cel Mare si Brasov. Clovnii i-au incantat pe copii cu numere de jonglerie, in timp ce dansatoarele si animatorii au impartit pliante cu programul festivalului care incepe maine.

Evenimentul are loc in premiera la Bucuresti, iar organizatorii promit numere de senzatie. „Echipa Romaniei pregateste cel mai bun spectacol pe care l-a facut pana acum. Fiecare tara va veni cu ce are mai spectaculos, pentru ca fiecare isi doreste marele premiu”, a spus directorul Circului Globus din Bucuresti, Brandusa Novac.

Reprezentantii celor cinci tari aflate in competitie vor sustine peste 120 de spectacole in parcurile cele mai importante ale Capitalei.

Circul german, in Parcul Izvor
Doua spectacole pe zi

Bucurestenii vor putea urmari reprezentatiile Circului Globus in Parcul Circului din Soseaua Stefan cel Mare, pe cele ale Circului Medrano (Italia) vizavi de Parcul Drumul Taberei, in timp ce reprezentatiile Circului
Busch-Roland (Germania) se vor tine in Parcul Izvor.

De asemenea, Circul Nikulin (Rusia) a fost „cazat” in Parcul Tineretului, iar Circul Richter (Ungaria), in Parcul Titan. Spectacolele vor avea loc la orele 11.00 si 19.00, iar festivitatea de decernare a premiilor va avea loc pe 29 iunie, in Parcul Circului.

Preturi spectacole

– Bilete: loja – 80 lei; stal I – 60 lei; stal II – 40 lei
– Abonamente trei spectacole: loja – 200 lei; stal I – 150 lei; stal II – 100 lei
– Abonamente cinci spectacole:loja – 350 lei; stal I – 150 lei; stal II – 100 lei

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.