Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” a revenit pentru a treia oara in Bacau

Colectare deseuri electrice si electronice in Constanta
Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” a revenit pentru a treia oara in Bacau

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” a revenit pentru a treia oara in Bacau. Bacauanii pot scapa in acest weekend de aparatele electrice si electrocasnice vechi si pot intra in posesia unuia dintre cele 20 de premii oferite la tombola campaniei.

Curatenia de primavara s-a extins in Bacau si la nivelul deseurilor echipamentelor electrocasnice si electrice. Oamenii sunt invitati sa trimita la plimbare aceste deseuri, in cadrul campaniei de colectare care se va desfasura sambata, 25 iunie, in intervalul 10.00 – 17.00.

Puncte de colectare sunt urmatoarele:

Puncte de colectate deseuri electrice si electrocasnice:
– parcare Stadion Municipal
– parcare publica din fata Hotelului Moldova
– zona pietonala centrala
– intersectie Narcisa
– intersectie strada Mioritei cu strada Banca Nationala
– strada Aprodu Purice
– parcare, la intrare Insula de Agrement
– Pasarela Margineni

Bacauanii trebuie sa stie ca pentru echipamentele grele sau voluminoase activitatea de colectare se va derula prin preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu, bacauanii pot suna la numarul 0785.939.867, disponibil sambata, 31 martie, intre orele 08.00-16.00.
Toti bacauanii care vor da spre colectare deseuri electrice sau electrocasnice vor fi inscrisi la tombola ce se va desfasura la Primaria Bacau sambata, 31 martie, ora 19.00, in cadrul careia se vor acorda 20 de premii constand in aparate electrice si electrocasnice.
Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate in 2011 in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, care s-a desfasurat in 13 judete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *