Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” ajunge in judetul Ilfov

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” ajunge in judetul Ilfov
Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” ajunge in judetul Ilfov
Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” ajunge in judetul Ilfov

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, ajunge in judetul Ilfov, pentru a patra oara anul acesta

 Bucuresti, 19 mai 2012 Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de primariile Balotesti si Ciolpani, desfasoara, in judetul Ilfov, cea de-a patra actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), impreuna cu partenerii Candy, Philips si Skil, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”.

 Sambata, 19 mai 2012, intre orele 09.30 – 16.00, locuitorii din Balotesti, Ciolpani, dar si cei din Saftica, Piscu, Tiganesti si Izvorani, care vor sa se debaraseze de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte o pot face in mod responsabil, in punctele de colectare special amenajate pentru colectare:

 

Balotesti

  1. 1.      Scoala Mare
  2. 2.      Scoala Mica

Saftica

  1. Scoala Saftica

Ciolpani

  1. Scoala Ciolpani

Piscu

  1. Scoala din Piscu

Tiganesti

  1. Scoala din Tiganesti

Izvorani

  1. Scoala din Izvorani

In cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare despre cum pot programa un transport gratuit, cetatenii pot apela numarul de telefon 0767.670.412, disponibil pana vineri, 18 mai, in intervalul 09.00-18.00 si sambata, 19 mai, pana la ora 15.00.

 

Toti cei care se implica in actiunea de colectare derulata de Asociatia RoRec, in acest weekend, si depun deseuri de echipamente electrice si electronice la punctele de colectare sau apelind la preluarea gratuita, vor fi inscrisi automat la o tombola cu premii.

Pentru deponentii din comuna Balotesti si Saftica, premiile sunt oferite de Candy si Phlips si constau in 5 cuptoare cu microunde, 5 mixere si 10 fiare de calcat.

La tombola organizata pentru participantii la actiunea de colectare din Ciolpani, Piscu, Tiganesti si Izvorani, premiile sunt oferite de Philips si Skil si constau in 2 masini de tuns iarba si 10 mixere. Pentru a afla daca au castigat, cetatenii sunt asteptati sambata, 19 mai, de la ora 18.00, la Primaria Balotesti.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Actiunea din acest weekend este cea de-a patra derulata anul acesta de Asociatia RoRec in judetul Ilfov, in cadrul campaniei Asociatiei RoRec “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Prima actiune a avut loc la data de 28 aprilie, la Voluntari. La 5 mai a urmat o noua actiune, de data aceasta in Otopeni si Tunari. Cea mai recenta actiune derulata de Asociatia RoRec in judetul Ilfov a avut loc la Buftea, la 12 mai.

Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *