Cel mai „eco” sofer de Toyota este o femeie

  0
  685

  Monica Ciocirlan a invins fara drept de apel doua sute de contracandidati, castigand Toyota Eco Challenge. Competitia a avut loc in perioada 30 aprilie-2 mai pe un circuit cu suprafata de 4.000 de metri patrati amenajat in incinta complexului comercial Baneasa Shopping City.sofer eco

  Participantii la Toyota Eco Challenge trebuie sa ruleze circuit consumand cat mai putin carburant si obtinand un timp de parcurs cat mai mic. Pentru a testa si indemanarea conducatorului auto, regulamentul instituit de Toyota prevede ca probele de concurs sa fie parcurse cu o minge instalata pe un sistem de suport aflat pe capota motorului.

  Concurentii trebuie sa conduca in asa fel incat mingea sa nu cada de pe masina. Sistemul de punctare al concursului este unul de penalizare, astfel ca primul loc al clasamentului a fost ocupat de concurentul ce a acumulat cele mai putine puncte. Editia din acest an a cuprins probe cu trei categorii auto, Yaris 1,33 VVTI, Auris 1,33 VVTI si Auris 1,4 D-4D. Fiecare categorie a avut cate un castigator pentru fiecare zi de concurs.

  Toyota Eco Challenge a debutat cu o seara de competitie cu circuit inchis, dedicata presei. Daniel Costea, redactorul-sef al revistei auto CAR a fost supriza uriasa a competitiei, adjudecandu-si titlul suprem la toate cele trei categorii: Yaris, Auris 1,33 VVTI si Auris 1,4 D-4D.

  Castigatorii Toyota Eco Challenge

  Sambata, Monica Ciocarlan a invins la grupa Yaris, clasandu-se pe primul loc cu 160 de puncte. Felician Tarcomnicu a reusit primul loc la categoria Auris 1,4 D-4D cu 171 de puncte, iar Dragos Lucescu s-a situat in fruntea clasei Auris 1,33 VVTI cu 205 puncte.

  Duminica, locul intai la clasa Yaris i-a revenit lui Moise Adrian care a totalizat 195 de puncte, categoria Auris 1,33 VVTI a fost adjudecata de Florica Cristian cu 191 de puncte, iar Istan Razvan s-a clasat pe primul loc al grupei Auris 1,4 D-4D cu 165 de puncte. Premiile concursului au constat in accesorii originale Toyota si statii de emisie receptie Cobra puse la dispozitie de Falcon Electronics.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.