Array

In Marea Britanie a fost desemnat cel mai ecologic automobil

In Marea Britanie a fost desemnat cel mai ecologic automobil

Revista What Car? este optiunea numarul 1, pentru britanici, atunci cand au nevoie de un sfat in procurarea unui automobil, fie nou sau la mana a doua. Si asa cum sta bine marilor redactii, “Wat Car?” organizeaza anual concursul pentru cel mai “verde” (ecologic) automobil, “Green Car of the Year”, in cadrul caruia sunt nominalizate automobilele cu cele mai mici emisii de noxe, scrie autostrada.md.

Cu premiul mare “Green Car of the Year” a fost decernat modelul BMW 320d ED (Efficient Dynamics), invingator total, dar si in clasa “executive”. BMW 320d ED. Este compromisul ideal intre placerea de a conduce si protectia mediului, nivelul redus al emisiilor de carbon (110g/km) va scuti marile companii de la achitarea taxelor enorme la stat.

Unul din criterii de apreciere a fost si testul de “consum real”, organizat in premiera de englezi, in alte conditii decat cele de laborator, chiar si asa bavarezul a inregistrat parametri foarte apropiati de cei indicati de producator. Fratele mai mic BMW 116d a invins concurenta la categoria masinilor de familie compacte.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente