Clubul BIOS a obtinut o noua finantare pentru acoperisurile verzi

  Clubul BIOS a obtinut o noua finantare pentru acoperisurile verzi

  Membrii Clubului Ecologic BIOS din Sibiu au obtinut o a doua finantate pentru continuarea proiectului „Acoperisuri verzi – Natura deasupra casei tale”, anunta reprezentantii clubului.

  Finantarea vine din partea Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc si Apemin Tusnad SA si are o valoare de 14.150 lei, bani care vor fi folositi pentru promovarea introducerii aceperisurilor verzi in judetul Sibiu si in tara.

  Potrivit reprezentantilot clubului, in aceste zile incepe amenajarea unui acoperis verde in Medias si au inceput demersurile pentru amenajarea a inca unuia in Sibiu, pe langa cel deja realizat la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu in cadrul proiectului precedent si care poate fi vazut zilnic.

  „In prima etapa, anul trecut, activitatile din proiectul respectiv au fost realizate de un grup de studenti de la Universitatea Lucian Blaga, studenti care au devenit grupul BIOS Student. Prin experienta castigata, ei au reusit sa obtina aceasta a doua finantare si prin actiunile din proiect doresc sa revigoreze o vechea structura a Clubului Ecologic Bios – BIOS Junior”, a declarat coordonatorul proiectului, Dumitru Ungureanu.

  Pana in prezent membri BIOS Student au reusit sa finalizeze o brosura care prezinta modul de realizare si importanta acoperisurilor verzi, brosura dedicata elevilor din ciclul primar.

  De asemenea se afla in faza finala realizarea unui nou site al organizatei, site care va fi folosit si pentru prezentarea informatiilor legate de amenajarea acoperisurilor verzi.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *