Array

CNADNR organizeaza consultari publice pentru reducerea poluarii fonice in localitati

CNADNR organizeaza consultari publice pentru reducerea poluarii fonice in localitati
CNADNR organizeaza consultari publice pentru reducerea poluarii fonice in localitati

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania organizeaza in perioada 1-30 noiembrie, consultari publice in vederea elaborarii planurilor de actiune pentru reducerea poluarii fonice in localitatile care au inregistrat pe drumurile nationale un trafic de minim 3.000.0000 treceri de autovehicule. Masura este luata ca urmare a finalizarii de catre Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice a procedurii de analizare si evaluare a hartilor strategice de zgomot elaborate de catre C.N.A.D.N.R. S.A.

„In acest context, autoritatile publice cat si persoanele interesate pot formula in perioada mentionata observatii sau propuneri cu privire la aceasta tematica prin e-mail la adresa [email protected] De asemenea, pot fi organizate consultari publice directe, acolo unde exista o cerere expres formulata de catre autoritatile publice si/sau a publicului interesat. In acest sens, participantilor la consultari le vor fi puse la dispozitie atat informatii cu caracter descriptiv (misiunea C.N.A.D.N.R. S.A., glosare, intrebari frecvente si raspunsuri), cat si informatii concrete referitoare la lista proiectelor in curs de elaborare si, pe masura realizarii lor, produsele finale in format electronic, respectiv harti de zgomot si planurile de actiune, alaturi de documentatia aferenta”, spun reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania

Informatii suplimentare privind consultarile publice pentru elaborarea planurilor de actiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier in localitatile care au inregistrat pe drumurile nationale un trafic de minim 3.000.0000 treceri de autovehicule pot fi gasite pe site-ul www.cnadnr.ro in cadrul sectiunii „Comunicare”, la rubrica „Anunturi de Mediu”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente