Concurs de plantare mirodenii in coaja de ou de Ziua Mondiala a Apei

Concurs de plantare mirodenii in coaja de ou de Ziua Mondiala a Apei

RFI Romania a pregatit o surpriza tuturor bucurestenilor care vor fi prezenti la hipermarketurile Cora Pantelimon, Sun Plaza si Lujerului pe 22 martie, intre orele 16:00 si 20:00. Un inedit concurs de plantare mirodenii in coaja de ou isi asteapta castigatorii.

Noi iti vom arata cum se planteaza mirodenii in coaja de ou, pentru a le putea duce acasa, in ghiveciul din bucataria ta si a te bucura de ele la fiecare masa. Cu apa putina, fara risipa, dar cu multa inventivitate si imaginatie.

Ingredientele le aducem noi: oua, rasaduri si apa. Tot ce trebuie tu sa faci este sa fii prezent la ora stabilita, in hipermarketul preturilor hipermici, Cora, si sa te bucuri de un concurs inedit care va starni zambete, imaginatii si idei in cei care vor sa contribuie si ei la un proiect desfasurat la nivel mondial.

Ziua Mondiala a Apei semnifica anul acesta ziua in care securitatea alimentara este asezata la loc de cinste. Va vom arata cum putem face sa economisim apa pe care o folosim in fiecare zi, pentru a ne pregati hrana.

RFI Romania iti da idei pe 22 martie. Raspunde prezent atunci cand Dj-ii nostri din hipermarketurile Cora Pantelimon, Sun Plaza si Lujerului vor da startul concursului de plantat mirodenii cu apa putina, dar multa imaginatie pentru bucataria ta.

Proiectul face parte din Campania RFI Romania – Ziua Mondiala a Apei, desfasurata in sase orase din tara noastra. Intre orele 12:00 si 20:00 va dam intalnire la hipermarketurile Cora din Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Arad, Baia Mare si Drobeta Turnu Severin pentru concursuri inedite, animatii si distractie multa.

Ia parte la Ziua Mondiala a Apei, implica-te si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *