Crematoriul din Manastur are acceptul Agentiei de Mediu

  0
  339
  Crematoriul din Mănăştur are acceptul Agenţiei de Mediu
  Crematoriul din Manastur are acceptul Agentiei de Mediu

  In urmatoarea perioada, reprezentntii firmei care vor amenaja crematoriul din cimitirul Manastur vor trebui sa ofere clujenilor raspunsuri la solicitarile lor privind investitia. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului si-a dat acceptul saptamana aceasta pentru oportunitatea acestui obiectiv.

  Procedura de obtinere a avizului de mediu pentru crematoriul din Cimitirul Manastur este aproape de final. “Raportul de mediu a fost acceptat de Comisia de Analiza Tehnica, dar inca nu a fost emis avizul pentru ca au fost foarte multe solicitari de la populatie, reprezentantii firmei care va amenaja acest crematoriu vor trebui sa le raspunda oamenilor”, a explicat purtatorul de cuvant al ARPM, Adina Maier.

  Principalele temeri ale oamenilor sunt legate de miros. “Toate solicitarile oamenilor sunt copy-paste dupa aceaasi plangere. Se tem ca va fi miros si fum. S-a raspuns si pe loc acestor cereri la dezbaterea publica, dar raspundem si in scris. Saptamana viitoare cel mai probabil vom finaliza aceste raspunsuri, mai ramane apoi sa fie emis avizul de mediu”, a declarat reprezentantul societatii RDK Cremation, Mircea Dunca.

  Crematoriul va fi deschis intr-un spatiu al Primariei Cluj-Napoca in incinta Cimitirului Manastur.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.