Dorinel si Silvia, tigrii evadati de la zoo, capturati intr-un final!

Cei doua animale periculoase de la gradina zoologica din Hunedoara au “vanat” ocazia de a vedea cum arata cusca lor de la distanta. Si s-au bucurat de sapte ore de libertate, timp in care oamenii au tremurat bine de frica.
tigru
Atunci cand au scapat fiarele dintre gratii 10 vizitatori se plimbau pe alei. Au fost evacuati in graba, iar vanatorii au inceput operatiunea de capturare.

“Tigrii au scapat din cusca” – a fost strigatul unui ingrijitor, care a dat alarma cu inima inghetata de spaima. In panica generala, unii au evacuat vizitatorii, altii au incercat sa momeasca animalele inapoi dupa gratii. Le-au pus carne in culcusul lor, dar nu au reusit sa le pacaleasca.

S-a trecut atunci la solutia tranchilizarii animalelor salbatice. Vanatorii i-au urmarit pe Dorinel si Silvia prin tufisuri si pe alei pana cand au reusit sa-i nimereasca. Primul care a cazut, adormit de sedativ, a fost Dorinel.

Cu perechea lui Dorinel a fost si mai greu. Silvia asteapta pui asa ca trebuia tranchilizata cu mare grija. Politistii au trimis patrule sa-i anunte pe locuitorii din zona ca sunt in pericol.

Pe la 3 dimineata, tigrii sedati au fost dusi inapoi in cusca lor. Dorinel si Silvia sunt de 7 ani la Hunedoara. Au fost primele lor ore de libertate pentru ca s-au nascut in captivitate.

Cum au ajuns sa iasa insa din cusca? Autoritatile spun ca niste copii ar fi desfacut un surub care tinea inchisa poarta, unde nu a fost amplasat nici un sistem de siguranta.

Daca ipoteza este adevarata o vor spune politistii care au inceput verificarile. Dimineata, gradina zoologica din Hunedoara a fost inchisa pana luni. De altfel, cine intra acolo o face pe propria raspundere.

Pe custile animalelor salbatice periculoase: lei, tigri sau ursi, sunt afise care anunta ca adapostul nu este conform cu normele europene.

Sursa: Stirile Pro TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,189FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente