E vremea curateniei in Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova

afis-cp-10.jpgDaca e primavara, e vremea curateniei in Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova

Sambata, 8 mai 2010, are loc “Curatenia de primavara” in Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova. Evenimentul este organizat de Asociatia Team Work si reuneste studenti din cele trei centre universitare pentru a da o infatisare, de primavara, gradinilor botanice din orasele lor.

Proiectul a demarat in 2006 si se afla anul acesta la a cincea editie in Bucuresti, la a patra in Cluj-Napoca si la a doua in Craiova. Editiile anterioare au adus laolalta peste 1000 de studenti si elevi din cele trei orase. 500 de voluntari sunt asteptati sa participe si in acest an la eveniment. Actiunea de ecologizare are loc intre orele 9.30 si 16.30, sub indrumarea personalului Gradinilor si a voluntarilor Team Work. Participarea la eveniment se face pe baza de inscrieri, care se desfasoara in perioada 24 aprilie – 5 mai 2010 pe website-ul www.teamwork.org.ro.

Evenimentul face parte, alaturi de “Gradina Copilului si a Parintelui” (iunie), dintr-un proiect mai amplu, “Gradina Botanica – Gradina orasului meu”, ce beneficiaza de sprijinul Gradinii Botanice “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, al Gradinii Botanice “Alexandru Borza” a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si al Gradinii Botanice “Alexandru Buia” a Universitatii din Craiova. Proiectul isi propune sa aduca gradina botanica mai aproape de comunitate prin implicarea in activitati care sa creeze sau sa intareasca legatura dintre acestea, dezvaluind beneficiile pe care un spatiu verde, dublat de latura educativa, le poate aduce dezvoltarii personale.

Curatenia de Primavara 2010 beneficiaza de spijinul Elpreco SA Craiova- partener principal, Panasonic- sponsor, precum si de sprijinul partenerilor media: BizCampus, EcoMagazin, KissFM (Craiova) .

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente