Ei sunt -regii gunoaielor- din Parlament

Gunoiul nu e o nenorocire pentru toti oamenii. Dimpotriva, unii fac averi manevrand tomberoane. Si, dupa ce se imbogatesc, se apuca de politica. Este cazul lui Silviu Prigoana sau al lui Cezar Preda, amandoi deputati PD-L, dar si al mai tanarului Eduard Martin, deputat PSD.gunoaie

Politicienii nu traiesc doar din leafa de parlamentar, oricat de mare ar fi ea. Mai toti alesii au afaceri solide, care le aduc venituri substantiale cu care isi finanteaza activitatea politica. Iar cand vine vorba de bani, politicienii nu au nici un fel de problema in a-i scoate din piatra seaca, sau, in cazul nostru, din tomberoane. Trei dintre deputatii actuali au facut avere din strans gunoiul. Libertatea vi-i prezinta azi pe „regii gunoaielor” din Parlament. Silviu Prigoana, Cezar Preda si Eduard Martin sunt colegi la Camera Deputatilor, dar si la adunatul mizeriei.

Prigoana strange mizeria din jumatate de Bucuresti

Pedelistul Silviu Prigoana a fost numit „regele gunoaielor”, firma lui acoperind aproape jumatate din Bucuresti, cu mult inainte de a deveni parlamentar. Bosul Rosal era deja o persoana publica prtminenta, inainte ca partidul sa inceapa sa il curteze. Iar activitatea in salubrizare e doar una dintre sursele sale de venit. Prigoana este proprietarul a zece cladiri cu terenurile aferente, a investit 410.000 Euro in colectii de timbre, in cutii muzicale, in ceasuri si tablouri. El este actionar la peste 50 de firme, ridicand, anul trecut, de la acestea aproximativ sase milioane de lei ca dividende.Cezar Preda

Deputatul PD-L Cezar Preda este de mult timp la democrati. Deputat de Buzau, el a fost director general al REBU Bucuresti si secretar general la Asociatia Romana de Salubritate. Preda a fost pentru o perioada de cateva luni, in 2008, si consilier al presedintelui Traian Basescu. Pedelistul este un om bogat, actionar Eduard Martina doua firme de la care a primit 200.000 de lei ca dividende in 2008.

Deputatul PSD Eduard Martin are si el o firma de salubrizare. Pare-se ca pesedistul are clienti de soi: firma sa face curat la sediul Serviciului de Informatii Externe. Martin are trei motociclete, un ATV, doua Jeep-uri, un teren, un imobil, bijuterii de 55.000 de lei, iar in calitate de actionar a primit dividende de un milion de lei, anul trecut.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *