Alternativa ecologica pentru depozitarea gunoiului

Grupul international de companii „Ecovalor” valorifica deseurile prin prelucrare urmata de coprocesare in fabricile de ciment „Holchim”, aflata in parteneriat cu aceasta. ecovalor

Reprezentantii „Ecovalor” doresc sa coopereze cu autoritatile vrincene si cu cei care colecteaza deseurile din zonele urbane din judetul nostru. Cele doua statii „Ecovalor” din tara, de la Bihor si Arges, pretrateaza 100 de tone respectiv 200 de tone pe zi. Peste 100 de tipuri de deseuri pot fi valorificate in statiile „Ecovalor” iar cele mai frecvente sint deseurile solide, slamurile petroliere, uleiurile reziduale si anvelopele uzate.

„Dorim sa cooperam cu cei care colecteaza deseuri menajere, operatorii depozitelor, industria si administratiile locale, pentru a gasi impreuna cea mai eficienta cale de rezolvare a problemei deseurilor, conform cerintelor europene”, a declarat Axel Pieters, directorul general „Ecovalor”. Procesul tehnologic pentru deseurile solide (textile, lemn, mase plastice etc.) este unul amplu.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *