Elanul responsabililor de la Hidroelectrica de a igieniza cursul contracanalului de la Serbanesti s-a impotmolit

Gunoaie pe apa

Elanul responsabililor de la Hidroelectrica, de a igieniza cursul contracanalului de la Serbanesti, s-a impotmolit. Daca dupa materialul difuzat de 1 TV muncitorii luasera cu asalt deseurile care au blocat cursul apei, soarele le-a topit avantul.

Dupa materialul prezentat de 1 TV, lucratorii de la Salubritate incepusera sa ridice deseurile care au ocupat contracanalul de la Serbanesti, aflat in administrarea Hidroelectrica. Acum, la mai bine de o saptamana de la inceperea igienizarii, gunoaiele au ramas de-a lungul malului si nici urma de vreun muncitor.

Contactat de 1 TV, directorul adjunct al Sucursalei Hidroelectrica Bistrita, Toma Suru, spune ca nu are idee de ce nu a mai continuat curatenia.

Suru adauga ca societatea Hiroelectrica nu e vinovata de mizeria adunata de-a lungul contracanalului, ci locuitorii din zona.

De partea cealalta, prin comisarul Garzii de Mediu, Titi Secara, are o explicatie halucinanta pentru gunoaiele care pot provoca un dezastru, in conditiile in care apele care le spala ajung la Insula de Agrement. Cei de la Mediu nu au sanctionat societatea care are contracanalul in administrare justificand prin faptul ca oamenii din zona sunt vinovati. Absolvirea administratorului de responsabilitatea ingrijirii zonei ii condamna practic la ce e mai rau pe bacauanii care ajung la Insula.

Reprezentantii Hidroelectrica spun ca igienizarea va fi totusi finalizata in cateva saptamani.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente