Emil Boc cere amenzi usturatoare pentru gunoiul aruncat aiurea

0
468

Premierul Emil Boc va cere saptamanal un „raport expres” Ministerului Mediului si Garzii de Mediu privind sanctiunile aplicate celor care „polueaza prin toate mijloacele” si nu arunca gunoiul in locurile amenajate, luand in calcul chiar schimbarea conducerii celor doua institutii.Boc

Boc a explicat ca reactioneaza astfel dupa tot ce a vazut in drum spre santierul Autostrazii Bucuresti-Ploiesti, impreuna cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. „Am sa cer inca o data expres ministerului Mediului si Garzii de Mediu ca singure sau in parteneriat cu primariile sa aplice amenzi usturatoare pentru tot ce inseamna mizerie aruncata aiurea… Daca insa cei de la stat nu-si fac datoria, Garda de Mediu, ministerul Mediului, ii schimbam pe cei de acolo. Daca ei isi fac datoria inseamna ca trebuie sa se resimta ceva intr-un control eficient si in santiuni aplicate acelora care au lene sau nesimtire”, a spus Boc, citata de NewsIn.

„Facem o lucrare la apartament, mergem si aruncam molozul la marginea drumului, pentru ca nu avem 5 lei in plus sa ducem la rampa de gunoi sau sa chemam pe cei abilitati, mergem la picnic si lasam pungile cu mizerie la marginea drumului”, a exemplificat premierul.

Premierul a sustinut ca „nici criza, nici saracia, nimic altceva nu poate constitui argument sa lasam in urma noastra atata debandada si atata mizerie”. „E o chestie de cultura, suntem o tara a UE, cred ca romanul trebuie sa inteleaga in ceasul al doisprezecelea ca daca fiecare dintre noi nu ne schimbam comportamentul, nu vom schimba nimic in aceasta tara”, a mai declarat Boc.

Sursa: HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.