Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada

Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada
Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada
Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada

Reteaua “Actionam Responsabil!” pregateste in urmatoarea perioada o serie de evenimente de awarness si cursuri dedicate membrilor sai, cat si tuturor reprezentantilor companiilor, organizatiilor nonguvernamentale sau partenerilor sociali, interesati de subiectul responsabilitatii sociale.

Evenimente de awarness si networking

Evenimentele de awarness si networking se vor desfasura sub forma unei dezbateri de tip panel, scopul acestora de a oferi o perspectiva avizata din partea unor specialisti din domeniul responsabilitatii sociale (reprezentanti ai companiilor, sectorului public, societatii civile sau mediului academic) despre subiecte de actualitate.

Initiem seria de evenimente, cu urmatoarele:

CONFERINTA “Companii de impact. Beneficiile implicarii angajatilor in CSR” organizata de Centrul regional Nord-Vest in parteneriat cu JCI Cluj in data de 22 mai 2014. Conferinta, care va avea loc in mansarda localului Napoca 15 incepand cu ora 18.00, are ca scop furnizarea de informatii concrete despre importanta si dimensiunea responsabilitatii sociale corporatiste in Romania. Speakeri invitati: Rodica LUPU (Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa), Felméri ERZSÉBET (MOL Romania), Tania RUCAREANU (Genpact). Detalii despre eveniment si inscrieri,aici.

WORKSHOP-UL “Responsabilitatea sociala ca model de afaceri” organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa la Bucuresti, in data de5 iunie 2014. Evenimentul are ca obiectiv promovarea principiilor responsabilitatii sociale in randul companiilor din Romania si intelegerea rolului principalelor functii de business si a departamentelor suport in dezvoltarea unor afaceri sustenabile. In cadrul workshopului va fi abordata Integrarea principiilor responsabilitatii sociale la nivel de organizatie si se va desfasura o sesiune de networking. Detalii despre eveniment si inscrieri, aici.

Cursuri cu acreditare

Corpul Profesionistilor in Responsabilitate Sociala organizeaza periodic cursuri de formare pentru Manageri de Responsabilitate Sociala acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

CURS OPEN IN IASIManager de Responsabilitate Sociala (23-25 mai si 30-31 mai 2014). Definirea rolului pe care un manager de responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala. In acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilitatii sociale in strategia fiecarei organizatii. Cursul se adreseaza atat celor care au experienta de lucru in domeniu, oferind o perspectiva structurata si instrumente de lucru utile in activitatea de zi cu zi, precum si celor interesati sa inteleaga domeniul si conceptele cu care opereaza in intreaga lor complexitate. Detaliidespre curs si inscrieri, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *