Garda de Mediu Bistrita-Nasaud face miliarde din amenzi

  0
  560
  Garda de Mediu Bistrita-Nasaud face miliarde din amenzi
  Garda de Mediu Bistrita-Nasaud face miliarde din amenzi

  Comisarii de la Garda de Mediu Bistrita-Nasaud au aplicat de la inceputul anului si pana in prezent 27 de amenzi care depasesc trei miliarde lei vechi. Amenzile au fost date bistritenilor care au depozitat deseurile necorespunzator, dar si administratorilor unor firme care nu aveau autorizatii de mediu.
  De la inceputul anului si pana in prezent comisarii au efectuat mai multe controale persoanelor fizice si juridice pentru a vedea daca legislatia de mediu este respectata.

  Pentru ca au fost gasite nereguli, s-au aplicat 27 de amenzi ce depasesc trei miliarde lei vechi.

  „De la inceput anului si pana in prezent am aplicat 27 de amenzi in valoare totala de peste trei miliarde lei vechi. Au fost constate abateri atat la persoanele fizice, cat si la cele juridice pentru ca nu si-au depozitat corespunzator deseurile. Au fost aplicate si amenzi la administratorii de firme pentru ca nu aveau autorizatii de mediu”, a declarat pentru Bistriteanul.ro comisarul sef al Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud, Ioan Bors.

  Numai zilele trecute, administratorii a doua gatere din judet s-au ales cu amenzi de 300 milioane lei vechi fiecare pentru ca nu aveau eliberate autorizatii de mediu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.