Hyatt monteaza prize pentru Tesla

  0
  457

  masini electriceLantul hotelier Hyatt a anuntat inaugurarea unei serii de facilitati pentru clientii care detin modele electrice Tesla.

  Asa cum Google a invadat intreaga noastra viata, desi la inceput parea doar un proiect interesant, Tesla Roadster, primul sportiv 100% electric, pare un subiect bun de discutie care are toate sansele sa devina un trend mondial.

  Modelele electrice produse de compania americana Tesla au inceput sa starneasca pasiuni printre vedetele de la Hollywood, printre iubitorii naturii si nu numai. Iar primul indiciu referitor la faptul ca Tesla se pregateste sa invadeze lumea auto este faptul ca celebrul lant hotelier Hyatt a anuntat faptul ca cele mai importante hoteluri ale sale vor dispune in parcari de prize speciale pentru ca clientii care detin Tesla sa isi poata incarca masinile fara probleme. Astfel, sistemele de 220V vor fi capabile sa incarce complet bateria-motor al lui Tesla Roadster in 4 ore.

  Evident, fiecare cumparator al unei astfel de masini va dispune, gratuit, de un astfel de incarcator disponibil spre montare chiar in garajul personal.

  Sursa: automarket

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.