Hyundai BLUE – WILL, conceptul verde care va fi prezentat la Seoul

  0
  355

  Hyundai a prezentat primele detalii ale unui concept hibrid, denumit BLUE – WILL, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Seoul, ce-si va dechide portile pe 2 aprilie.
  hyundai blue
  In afara designului care este special conceput pentru „a lua ochii” coreenilor, hibridul ofera emisii si un consum foarte scazut, potrivit autoexpress.co.uk. Masina utilizeaza un motor pe benzina de 1,6 litri cu injectie directa, care lucreaza in tandem cu unul electric de 100kW. Acumulatorii litiu ion polymer sunt furnizati de LG, si sunt amplasati in spatele locurilor posterioare.

  Calitatile eco ale masinii nu se opresc aici, BLUE – WILL avand faruri produse din sticle de plastic reciclate, iar unele componente din interior plus capota motorului sunt realizate din plastic biodegradabil.

  Pe plafon sunt montate panouri solare care contribuie la eficienta masinii, generand un plus de energie ce este stocata in acumulatori.

  Nu exista deocamdata planuri pentru productia in serie a hibridului, insa tehnologia, care se gaseste si la Chevrolet Volt si Opel Ampera, va fi implementata in viitoarele modele Hyundai, ce vor aparea in urmatorii ani.

  Sursa: Antena 3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.