Ilfov – Actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in orasul Voluntari

Ilfov - Actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in orasul Voluntari

Primaria Voluntari, in parteneriat cu Asociatia RoRec organizeaza o actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in orasul Voluntari.

Actiunea, care va avea loc la data de 30 aprilie, face parte dintr-o ampla campanie nationala a asociatiei, “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, ce vizeaza colectarea corecta echipamentelor vechi sau defecte, in vederea reciclarii conform la standardele europene.
Sambata, 30 aprilie, cetatenii din oras sunt invitati sa ia parte la procesul de colectare, prin strangerea echipamentelor vechi sau defecte in cele 4 puncte de colectare amenajate in Voluntari (pe Bd. Dunarii nr. 74, str.Gheorghe Dinca, in spatele Casei de Cultura, str. Vlasceanu Dumitru, piata Pipera si in strada Buzias, langa patinoar).
La campanie vor lua parte si localitatile invecinate: Afumati, Tunari si Petrachioaia. Locatiile de colectare vor fi urmatoarele: in Tunari (in curtea scolii), in Petrachioaia (in centru) si in Afumati (la Caminul Cultural).
In cazul in care cetatenii dispun de echipamente mari, acestea pot fi ridicate direct de acasa daca, in prealabil, se face o programare sunand la numarul 0742.490.840 intre 26 si 30 aprilie, intre orele 10-18 in timpul saptamanii sau intre 10-16 in weekend.
Toti cetatenii care vor participa la colectare vor fi inscrisi automat la tombola cu premii. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, la finalul actiunii. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 30 aprilie, in Sala de Consiliu a Primariei orasului Voluntari, la ora 17.30.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,542FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente