Viitorul alimentatiei: Resturile de carne sunt reprocesate in pudre si paste gelatinoase bogate in proteine pentru fabricile alimentare

Pare ca nu exista limite pentru cat de departe poate sa ajunga industria alimentelor procesate pentru a-si maximiza profiturile, chiar daca asta inseamna reprocesarea deseurilor de carne si adaugarea lor la alimente  fara absolut nicio legatura cu aceste deseuri, precum inghetata. Acesta este ultimul efort al cercetatorilor din industria alimentara din Italia, Belgia si alte…

Citește mai departe

Tocaturile, carnea de vita, cea de porc si legumele gatite prea mult pot cauza boli maligne

Tocaturile, carnea de vita, cea de porc si legumele gatite prea mult pot cauza boli maligne. Si arderea lor este extrem de nociva. Mancarurile prajite sau arse ar trebui sa fie excluse in totalitate din ali­men­tatie, din cauza efectelor nocive pe care le au pe termen lung. „Grasimile preparate termic produc diversi compusi toxici, considerati…

Citește mai departe