Intre 12-13 septembrie va avea loc “Maratonul sterilizarilor” pentru caini si pisici

Asociatia de protectia animalelor GIA organizeaza intre 12-13 septembrie cea de-a doua editie a Maratonului Sterzilizarilor.maratonul sterilizarilor

La primul maraton, desfasurat intre 13-14 iunie, 109 animalute, cu si fara stapan, au fost sterilizate, si astfel s-a reusit evitarea aparitiei a peste 1.000 de pui pe strada in acest an.

“Pentru ca telefoanele nu au incetat sa sune si pentru ca ne-am convins cat de necesare sunt astfel de actiuni, Maratonul Sterilizarilor se repeta. Dorim sa oferim gratuit tot 100 de sterilizari in cele doua zile de weekend din septembrie persoanelor care vor sa castreze animalele in ingrijire de la bloc, din curtea firmei unde lucreaza sau celor care nu isi permit costul operatiei pentru animalutele din casa”, spun organizatorii evenimentului.

“Pentru ca facem multe sterilizari si colaboram cu o echipa de medici veterinari profesionisti la superlativ in sterilizarea animalelor, reusim sa avem costuri reduse. Daca pentru o sterilizare, in Bucuresti, cel mai mic pret este de 130-150 lei, noi reusim sa scoatem costul unei sterilizari la 85 lei”, mai spune Fundatia GIA. Costurile sterilizarilor vor fi suportate din donatii.

Se participa doar cu programare: Raluca Simion – 0767.808.407 (pentru 12 septembrie) si Delia Pirvu (0763.626.777 pentru 13 septembrie).

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al fundatiei: orasulanimalelor.ro

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,200FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente