Jocul de cultura generala – EcoTurism Romania

  0
  366
  Jocul de cultura generala - EcoTurism Romania
  Jocul de cultura generala – EcoTurism Romania

  Ne aducem aminte de anii 2000, pe cand foloseam mIRC-ul ca metoda de comunicare sau programul Trivia, un joc cu intrebari de cultura generala. Jocul realizat de noi are la baza tot acest program, insa e mai accesibil,totul desfasurandu-se pe pagina http://www.joc.drumetiimontane.ro.

  Noutatea jocului consta in faptul ca intrebarile jocului sunt doar din domeniul EcoTurismului Romanesc. Prin intermediul acestui joc puteti invata foarte multe despre Romania, chiar daca nu aveti cunostinte despre EcoTurismul Romanesc. Programul afiseaza o intrebare, iar la final va da si raspunsul corect.

  Acest joc se poate juca in 2 moduri:
  – individual, raspunzi la intrebarile pe care programul le afiseaza, acumulezi puncte, astfel numele tau este afisat in clasamentul general. Razboiul se duce intre tine si alte persoane.

  – in echipa, daca te-ai saturat sa joci individual si ti se pare prea simplu sau vrei ceva mai interactiv, iti poti creea propria echipa, inviti prietenii sa se alature echipei tale si incepeti sa jucati. In functie de scorul fiecaruia din echipa, jucatorul primeste automat un grad, care poate sa creasca sau sa scada, in functie de activitatea lui in echipa. Razboiul se duce intre echipa ta si alte echipe.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.