KNUT, URSUL POLAR ESTE „STAR-UL” UNUI FILM DOCUMENTAR

0
260

Knut, faimosul urs polar, este starul unui film documentar care prezinta detalii ale primului sau an de viata in cadrul gradinii zoologice din Berlin. „Knut Und Seine Freunde” (Knut si prietenii) a avut premiera duminica si va fi difuzat in cinematografele din Germania incepand de joi. Regizat de Michael Johnson, filmul prezinta modul in care a fost salvat Knut dupa ce acesta a fost abandonat de catre mama sa.

Este prezentat felul in care a fost hranit pentru prima oara cu biberonul si apoi cum se hraneste dintr-o galeata plina cu peste congelat. Acelasi documentar prezinta in paralel si povestea unei familii de ursi polari din Antarctica si o pereche de pui de ursi polari din Belarus.

Knut a fost crescut de catre oameni ceea ce a iscat controverse printre organizatiile de protectie a drepturilor animalelor, care considerau ca era mai bine daca era lasat sa moara decat sa fie crescut de oameni.

In prezent Knut nu mai este un ursulet, el avand dimensiuni uriase, si nu se mai afla in contact direct cu cei care l-au ingrijit.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.