LeasePlan formeaza un parteneriat nou cu Toyota Motor Europe vizand solutiile ecologice pentru flote

  Toyota

  Almere, 12 septembrie 2011 – LeasePlan Corporation N.V, liderul mondial in managementul de flote auto, a anuntat astazi un nou parteneriat cu Toyota Motor Europe, filiala europeana a celui mai mare producator de automobile hibrid din lume. Parteneriatul va pune la dispozitia clientilor corporatisti cu flote auto ultimele inovatii din segmentul vehiculelor electrice hibrid. In cadrul acestui acord, Toyota Europe va oferi LeasePlan experienta sa privind propulsoarele ecologice, inclusiv cele mai recente date obtinute in urma testarii timp de trei ani a peste 600 de automobile electrice prototip Toyota Prius Plug-In din toata lumea, 200 dintre acestea din Europa. LeasePlan va pune la dispozitia Toyota experienta sa in managementul unei flote totale de 1,3 milioane vehicule si a unuia dintre cele mai mari portofolii de clienti corporatisti din lume, crescand astfel vizibilitatea modelului hibrid Prius Plug-In, inainte de comercializarea sa in 2012.

  Prin alaturarea punctelor forte si a viziunilor celor doua companii, LeasePlan poate oferi clientilor sai corporatii cu flote auto solutii ce pot imbunatati performanta flotelor atat din punct de vedere operational, cat si ecologic. Acest fapt este in totala concordanta cu intentia Toyota de popularizare a tehnologiei full hybrid, aceasta avand capacitatea de a reduce nu doar emisiile de CO2, ci si emisiile de particule si noxele, imbunatatind astfel calitatea aerului.

  “Suntem incantati sa intram in acest nou parteneriat cu Toyota ce implica noul model Prius Plug-In Hybrid. Colaboram de mai multi ani cu partenerii nostri in vederea imbunatatirii performantei flotelor din punct de vedere operational, cat si ecologic. Astfel de parteneriate ne permit sa perseveram in a raspunde cerintelor clientilor, cat si in sustinerea eforturilor noastre in aceasta directie. Aportul pe care il va aduce acest parteneriat va fi valoros in abordarea pe care o avem in privinta mobilitatii sustenabile si va sprijini initiativa noastra globala, GreenPlan”, a declarat Vahid Daemi, Chairman Managing Board si CEO al LeasePlan Corporation N.V.

  “Odata cu lansarea comerciala a modelului hibrid Toyota Prius Plug-In, parteneriatul cu LeasePlan sprijina angajamentul nostru de a oferi clientilor companii cu flote auto solutii de mobilitate mai prietenoase cu mediul si mai eficiente energetic. Toyota a vandut deja pe piata aproape 3,3 milioane de vehicule hibrid, iar lansarea pe piata a modelului hibrid Prius Plug-In reprezinta un pas important in traseul companiei catre mobilitate sustenabila prin reducerea consumului energetic, imbunatatirea calitatii aerului si reducerea emisiilor de CO2. Suntem foarte bucurosi sa avem un partener ca LeasePlan. Prin sustinerea tehnologiilor noastre, LeasePlan va ajuta la popularizarea acestora si ne va oferi accesul la baza sa de clienti corporatii”, a declarat Didier Leroy, presedinte al Toyota Motor Europe.

  In fiecare an LeasePlan achizitioneaza mii de vehicule Toyota si Lexus cu tehnologie full hybrid in cele 30 de tari in care opereaza. Ca rezultat al parteneriatului strategic, LeasePlan va propune clientilor sai noul model hibrid Toyota Prius Plug-In, ce urmeaza a fi lansat in 2012. Acest automobil, care combina tehnologia hibrid cu cea electrica, a captat deja interesul mai multor clienti corporatisti, in urma unor teste demonstrative desfasurate de catre LeasePlan Italia. Un program similar se va desfasura si in Germania, in preajma Salonului International de la Frankfurt/Main din perioada 13-25 septembrie. De asemenea, se vor organiza testari in decursul lunilor urmatoare si pe piete precum Elvetia, Marea Britanie sau Olanda.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *