Lectii de plantat pomi pentru 160 de elevi

  0
  706
  Lecţii de plantat pomi pentru 160 de elevi
  Lectii de plantat pomi pentru 160 de elevi
  Lectii de plantat pomi pentru 160 de elevi

  O lectie despre natura, cum se planteaza un arbore si cum se ingrijeste acesta a fost oferita zilele trecute la Radauti. La aceasta lectie in aer liber au participat peste 160 de elevi ai scolilor gimnaziale din Radauti, iar rolul de profesor le-a revenit, pe rand, lui Corneliu Furman, horticultor din Dornesti, dar si Catalinei Culipei, presedinta organizatiei de femei a PDL, respectiv Mirelei Todorese, consilier local PDL in Radauti.

  In afara copiilor, la actiune au mai participat si aproximativ 100 de voluntari adulti, iar dupa ce Corneliu Furman le-a explicat copiilor si parintilor voluntari modul de plantare a puietilor, perioadele de plantare si modalitatile de ingrijire s-a trecut la actiunea propriu-zisa de plantare.

  Au fost plantati 400 de puieti de molid, tei, salcam, pomi fructiferi in zona de case noi a municipiului Radauti, unde nu exista anterior nici macar un arbore.

  „Copiii au fost extrem de incantati ca au participat la aceasta activitate extracurriculara. Acestia au primit la finalul actiunii sandviciuri si apa din partea sponsorilor. Le multumesc tuturor participantilor pentru deosebita daruire care au aratat-o mediului inconjurator si sper sa facem cat mai multe actiuni de acest tip”, a precizat Mirela Todorese.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.