Let’s Bike It, Romania – cartare pe doua roti!

0
539

letsbikeit-no-logo1.jpgLet”s Bike It este prima actiune inovatoare ce isi propune sa vina in sprijinul activitatilor de cartare desfasurate de voluntarii Let”s Do It, Romania.

Duminica, 9 mai, acestia vor merge pe biciclete pana la raul Arges, unde li se va face instructajul, vor primi harti si vor pedala in cautarea deseurilor.

Plecarea se va face la ora 9:30 de la standul Let”s Do It, Romania (91 A) din cadrul ONG Fest, Parcul Unirii. Voluntarii se vor intoarce in Bucuresti in jur de ora 20:00

Initiatorii Let”s Bike It, pebiciclete.ro si Geo Atreides, vor carta in modul cel mai eco-prietenos si va asteapta alaturi de cei 80 de voluntari care si-au confirmat participarea la aceasta actiune sa porniti la vanatoare de gunoaie… pe doua roti!

Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

„Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.

Let”s Bike It, Romania!

www.letsbikeit.ro

www.letsdoitromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.