Array

Michelin pneuri pentru automobilele eco in Romania

Michelin pneuri pentru automobilele eco in Romania
Romania ar putea deveni una dintre tarile care contribuie la propagarea fenomenului automobilelor electrice, uzina Victoria Floresti urmand sa produca anvelope pentru viitoarele automobile electrice. Acest lucru il spune Didier Miraton, managing partner Michelin intr-un interviu acordat revistei Business Magazin.
Pneurile destinate automobilelor electrice sunt diferite de cele ale automobilelor conventionale. Pentru a conserva energia in baterii, ele trebuie sa fie mult mai eficiente decat cele montate pe automobilele cu motoare termice si implicit sunt mai costisitoare. Ele difera atat ca dimensiuni, fiind mai inguste, dar mai ales in termeni de rezistenta la inaintare si greutate, ambii parametri trebuind sa fie redusi pentru a asigura viabilitatea vehiculelor electrice ca mijloc de locomotie cotidian.
Tot aceeasi publicatie mai da un exemplu de companie internationala din domeniul auto care se axeaza pe componente electrice “Made in Romania”, Continental. Nemtii spun ca proiecteaza si produc unitati de control al motorului si transmisiei pentru automobile electrice si hibride, pentru convertoare si module de alimentare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente