Militanta ecologista care l-a stropit pe ministrul britanic al Comertului cu un lichid verde, arestata

0
281

Militanta ecologista care l-a stropit pe ministrul britanic al Comertului, Peter Mandelson, cu un lichid verde a fost arestata, anunta inthenews.co.uk.
activista de mediu
Potrivit unui purtator de cuvant al autoritatilor din Londra, Leila Deen, in varsta de 29 de ani, „a fost arestata de ofiteri din Westminster CID si a fost invitata sa se intoarca la sectia de politie din centrul Londrei la o data ulterioara, la inceputul lunii aprilie”. Sambata, femeia s-a prezentat singura la o secte de politie din centrul Londrei.

Ministrul Comenrtului nu-si poate explica cum Deen a putut sa treaca de dispozitivul de securitate de la Royal Society. Mandelson a mai dezvaluit ca in urma atacului a ramas cu o „usoara iritatie” pe fata.

Vineri, ministrul Comertului britanic a fost stropit pe fata cu un lichid de culoare verde. El a fost stropit cu substanta necunoscuta de o tanara ecologista. Oficialul tocmai ajunsese la o conferinta pe tema emisiilor de dioxid de carbon.

Grupul din care facea parte tanara militeaza impotriva construirii unei noi piste de aterizare la aeroportul londonez Heathrow.

Guvernul de la Londra a aprobat constructia pistei luna trecuta. Potrivit tinerei protestatare, atacul reprezinta o ultima incercare a activistilor de mediu de a atrage atentia asupra problemei.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.