Ministrul Mediului Attila Korodi conduce o masina electrica

  10 sfaturi pentru reducerea consumul de carburant pe timp de iarn?
  Ministrul Mediului Attila Korodi conduce o masina electrica
  Ministrul Mediului Attila Korodi conduce o masina electrica

  Ministrul Mediului, Attila Korodi, da un exemplu populatiei si conduce o masina electric. La Ministerul Mediului exista doua astfel de autoturisme, cel mai nou dintre acestea fiind primit joi, poate merge intre 40 si 60 de kilometri doar pe baterie. Masina dispune si de un generator ce functioneaza pe benzina si poate extinde autonomia panp la 500 de kilometri.

  Attila Korodi s-a declarat foarte multumit de acest tip de masina, a spus ca este extraordinar sa o conduca si ca nu se compara cu una clasica, remarcand totodata ca inauntru este liniste.

  Ministrul Mediului a primit joi, prin contracte comodat, autoturismul electric, un Opel Ampera, pe care a spus ca il va conduce de acum inainte.

  Autoturismul Opel Ampera se incarca de la orice priza, poate merge intre 40 si 80 de kilometri numai pe baterie, dar are si un generator, care functioneaza pe benzina si care extinde autonomia masinii pana la 500 de kilometri.

  Korodi a condus anterior un autoturism electric Renault, pe care l-a gasit la minister cand a preluat mandatul de ministru al Mediului.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *