Modelul ecologic Opel Insignia EcoFlex are emisii de 115 g/km dupa instalarea sistemului start-stop

  Opel EcoFlex

  Opel a anuntat introducerea unor modificari importante pentru modelul ecologic Insignia EcoFlex. Sistemul start-stop si modificarile aerodinamice reduc emisiile pana la 115 g/km.

  115 g/km emite Insignia EcoFlex dupa instalarea sistemului start-stop.
  10.4 secunde ii sunt necesare modelului Insignia EcoFlex, cu motor de 130 cai putere, pentru a atinge 100 de km/h.

  Desi se bucura de unele dintre cele mai bune valori de consum si emisii din segment, Insignia EcoFlex a vrut sa se autodepaseasca. Opel a anuntat revizuirea versiunii ecologice si imbunatatirea performantelor.

  Sedanul de clasa medie, echipat cu motorul diesel 2.0 CDTI, a primit un sistem start-stop in standard si o serie de modificari aerodinamice. Aceste elemente noi si pneurile cu rezistenta la rulare au facut ca entry-level-ul EcoFlex, de 130 de cai putere, sa emita cu 14 g/km mai putin, adica numai 115 g/km.

  Chiar si asa, performantele pastreaza un caracter decent: acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face in 10.4 secunde iar viteza maxima se opreste la 207 km/h. Versiunea ecologica mai potenta, de 160 cai putere si 350 de Nm, reuseste chiar performante mai bune: 8.9 secunde pana la 100 de km/h si o viteza maxima de 220 km/h.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *