Opel Ampera, fotografii in premiera cu hibridul european ce va debuta la Geneva

  0
  346

  Primele fotografii neoficiale ale automobilului hibrid Opel Ampera au aparut, vineri, pe internet, worldcarfans.com intrand in posesia lor chiar inaintea debutului masinii ce va avea loc luna viitoare, la Geneva. Opel Ampera este versiunea europeana a hibridului Chevrolet Volt.
  opel ampera
  Prototipul Ampera pare gata de a intra in productia de serie. Stilul masinii este o impletire a celui adoptat la sedanul Insignia si conceptul Flextreme. Versiunea de serie Ampera va fi un automobil cu cinci usi.

  Opel Ampera este programat pentru a intra in productia de serie din 2011 si imparte sistemul hibrid al Chevrolet Volt, denumit „Voltec”. Propulsia este asigurata de de un propulsor electric, care este ajutat de un mic motor/generator pe benzina, ce incarca bateriile atunci cand este necesar. Autonomia automobilului este astfel marita ajungand la 800 de kilometri in regim hibrid, iar in regim exclusiv electric la 65 de kilometri, cu o singura incarcare. Masina este astfel ideala pentru oras, studiile relevand ca aceasta este media de kilometri parcursa zilnic de europeni.

  Incarcarea acumulatorilor dureaza 2-3 ore, si se poate realiza de la o priza obisnuita de 220 volti. Opel Ampera va fi prezentat oficial pe 3 martie la Geneva, in cadrul unei conferinte de presa organizate de General Motors.

  Sursa: Antena 3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.