Opel este producatorul german cu cele mai multe modele eco

  Opel este producatorul german cu cele mai multe modele eco

  Are nu mai putin de 7 modele ecologice. Din acest motiv Opel este producatorul german cu cele mai multe si eficiente modele eco. 60% din modelele actuale ale Opel sunt considerate autovehicule verzi.

  Opel a investit enorm pentru a putea oferi publicului european masini prietenoase cu mediul. Gama Ecoflex a dat tonul schimbarilor si a adus o noua perspectiva in ceea ce priveste reducerea inteligenta a consumului si emisiilor. Eforturile companiei din Russelsheim au culminat cu tehnologia hibridului electric cu autonomie extinsa Ampera.

  Cu numai putin de sapte modele ce poarta eticheta energetica A si A+, Opel este producatorul german care ofera in prezent cele mai multe automobile cu emisii si consum scazut de combustibil.

  Varful de gama Insignia Sports Tourer dispune de trei versiuni notate cu A+, modelul compact Astra si monovolumul Zafira Tourer au cate doua variante de motorizare eco. Totodata, Ampera a primit la randul sau eticheta A+.

  Incepand cu decembrie 2011 in Europa a fost adoptat primul sistem de marcare al consumului energetic la automobile , eficienta acestora fiind ilustrata, prin culori, scara cromatica de la verde la rosu, respectiv, literele ale alfabetului, de la A+ la G.

  Per total, 60% din modelele actuale ale Opel sunt considerate autovehicule verzi ce se incadreaza in clasele de eficienta de la A+ la C.

  Anul trecut aproape 70% din clientii marcii Opel au optat pentru un vehicul prietenos cu mediul. Din datele statistice ale producatorului german reiese ca, 1 din 6 clienti au cumparat au ales un automobil din categoria de top, marcata cu etichetele energetice A si A+.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *