Orasul Animalelor, distractie pentru blanosi

Sambata, 21 iunie 2008 iubitorii de animale sunt asteptati in Parcul Izvor din Bucuresti in Orasul Animalelor, incepand cu ora 10. Evenimentul, primul de acest gen din Romania, marcheazaa un moment important pentru intreaga comunitate a iubitorilor de animale. Pe durata intregii zile, in centrul universului vor fi animalele.

Au fost amenajate spatii complexe panaa cand s-a ajuns laa construirea unui oras adaptat nevoilor lor. Pornind de la o graadinitaa/scoalaa, spatii de joaca, centru comercial, o librarie, un restaurant, locuri de muncaa, spitale, farmacii, am ajuns saa construim chiar locuri speciale unde saa participe la spectacole. Mai mult de atat, pentru toti participantii care nu au animale acasa sau nu au cate si-ar dori avem un centru de plasament, unde animalutele mai putin norocoase asteaptaa saa fie adoptate.

Animalele se vor putea intrece in demonstratii de dresaj si concursuri de toate felurile care vor desemna cele mai frumoase, cele mai laatratoare sau miorlaaitoare, cele mai bune si ascultaatoare animale si vor incheia fastuos cu o premiere pe masura.

Dar surprizele nu se opresc aici! Pentru caa insotitorii lor vor putea invata de la medici veterinari, dresori si crescatori cum sa-si ingrijeascaa animalele de companie. Copiii prezenti se vor intrece in desene, poezii si demonstratii de dresaj.

Evenimentul este organizat de GIA (Group Initiative for Animals), grup initiat in anul 2007 de catre o echipa de oameni ce iubesc animalele si au o bogata experienta in salvarea lor si lucrul cu acestea.

Sursa: Realitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *